Proteinpulver

Proteinpulver er et populært tilskudd etter en treningsøkt: Hell pulveret i en shaker-kopp, tilsett vann, rist, og ta drikk. Proteinpulver vitaliserer musklene og energien i kroppen. Dette kan bli veldig kjedelig i lengden og veldig mange prøve å «piffe» opp proteinshaken med frukt, peanøtt-smør og smoothie-blandinger. Det veldig mange ikke vet er at proteinpulver ikke trenger å nytes i flytende format, det går an å spise proteinpulver. Nedenfor har vi listet opp noen enkle men gode retter og snacks du kan lage med proteinpulver. Det er viktig å nevne at det omtrent ikke finnes noen grenser i forhold til hva du kan lage med proteinpulver men det kan være du må teste litt forskjellige for å få riktig smak.

For å kunne lage disse så trenger du proteinpulver. Hvis du ikke har det så kan du finne billig proteinpulver på BilligProteinpulver.com. Det er en seriøs nettside som brukes av veldig mange!

Protein muffins

Ingenting er som en god muffins og de blir ennå bedre med proteinpulver. Alt du trenger å gjøre er er å følge en helt vanlig muffins-oppskrift og deretter tilsette proteinpulver i muffinsen. Det er veldig populært å bruke banan, eple, sitron og kokos i muffinsen. Disse er perfekte å ta med seg på treningen så du raskt kan få opp energinivået etter en økt.

Protein pannekaker

Dette er kanskje den mest kjente formen for mat med proteinpulver. Du får kjøpt ferdigblandede blandinger med røre for proteinpannekaker. De blir aller best om du lager dem selv.

Vafler med proteinpulver

Alle nordmenn elsker vafler og det er utrolig godt å ta en vaffel med god samvittighet etter trening. Alt du trenger å gjøre er å finne frem bestemors gamle oppskrift på vafler å tilsette proteinpulver.

Pizza med proteinpulver

Dette er kanskje den beste ideen noen sinne. Hvem vil ikke like å spise et pizzastykke etter trening. Hemmeligheten for å få til dette er å lage bunnen selv. Deretter så tilsetter du proteinpulver i deigen til pizzaen. Du bør selvfølgelig være varsom med hva du bruker som fyll på pizzaen.

Is med proteinpulver

Hvis du har mandelmelk, mandelsmør og proteinpulver så kan du faktisk lage deg en deilig is med proteiner. Dette er perfekt hvis du har noen treningskamerater som du vil invitere på en liten snack etter treningen.

Boller med proteinpulver

Boller er noe vi alle elsker og hva er vel bedre enn boller med proteinpulver. Du kan godt bruke en ferdigblanding fra Toro og tilsette proteinpulver i bollene. Det kan være litt komplisert å få de til å heve korrekt men de blir skikkelig gode. Du kan gjerne tilsette noen rosiner eller lignende.

Saftis med proteinpulver

Dette er en slager for varme dager etter trening. Du lager en smoothieblanding med proteinpulver. Istedenfor drikke den så heller du den i isformer. Så legger du den i fryseren. Da har du billig god is med proteiner!